Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Villanyszerelés képes leírás - Elektronika.tlap.hu
részletek »

Villanyszerelés - Elektronika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: elektronika.tlap.hu » Villanyszerelés
Keresés
Találatok száma - 7 db
Karadin Villany Kft.

Karadin Villany Kft.

Azonnali megoldást keres, villanyszerelési hibájára? Villanyszerelő szakembert keres? Villanyszerelő kollégánk, megfizethető árakon dolgozik. Nonstop, 90 perces kiszállási idővel, Budapesten és környékén, akár ünnepnapokon is. Profi villanyszerelés egy megbízható villanyszerelő.

Milliamper B.T.

Milliamper B.T.

Cégünk fő profilja az elektromos hálózatok tervezése és kialakítása, családi házak és ipari létesítmények teljes körű villanyszerelése és karbantartása, valamint az érintés- és tűzvédelmi szabványossági felülvizsgálat. Ügyfeleink megkeresésére precízen összeállított és megtervezett, versenyképes árajánlatot nyújtunk be, melynek elfogadása után időben megkezdjük, és határidőre kivitelezzük illetve átadjuk munkáinkat, a hozzájuk csatlakozó műszaki dokumentációval. A cég megbízható, kultúrált, minősített szakemberekkel dolgozik, munkánkért garanciát vállalunk. Eddigi megbízóink nagy megelégedésére végeztük munkáinkat, és reméljük, hogy Önt is hamarosan soraikban üdvözölhetjük!

Motor-Systems villanymotorok

Motor-Systems villanymotorok

Motor-Systems: elektronikai, hajtástechnikai gépek és alkatrészek gyártása, forgalmazása raktárról azonnali kiszállítással, kedvező áron, hatalmas választékban, célspecifikusan az ipar minden területére. Egyfázisú ás háromfázisú villanymotorok, frekvenciaváltók, kúpkerekes, homlokkerekes és csiga hajtóművek, különböző hajtáselemek... Amennyiben termékkínálatunkban nem találja, amit keres, vagy nem tudja eldünteni, pontosan melyik típusra lenne szüksége, hívjon bennünket bátran! munkatársaink szakmai tanácsadással segítenek Önnek.

Őrségi Villany

Őrségi Villany

A kellemes, biztonságos otthonhoz és az ergonomikus irodához elengedhetetlen a megfelelő világítás és a jól kiépített elektromos rendszer. Fő profilunk az új épületek villamos hálózatának kialakítása, a családi házak, irodák és ipari létesítmények teljes körű villanyszerelése. Fából épült gerendaházak, boronaházak, valamint bioházak villanyszerelését is vállaljuk.

P&K Vill Bt.

P&K Vill Bt.

Sok év alatt összegyűjtött tapasztalatra és gyakorlatra alapozva 2005-ben alakult cégünk, magánvállalkozásból. Fő tevékenységi körünk az épület villanyszerelés, de sikeres és eredményes munkáink közé tartozik még a központi porszívó, elektromos fűtés és riasztó rendszer kiépítése is. Munkáink során kizárólag minőségi anyagokkal és minőségi szerszámokkal dolgozunk, a megrendelő igényeinek megfelelően. Maximálisan segítjük ügyfeleinket elképzeléseik megvalósításaiban, és nem utolsó sorban mindig a megadott határidőre teljesítünk. Munkáinkra minden esetben teljes körű garanciát vállalunk, melyeket az érvényben lévő szabványok betartásával teljesítünk. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, tekintse meg honlapunk többi részét is, ahol több hasznos információt talál háza, lakása villanyszereléséhez.

Robivill Kft.

Robivill Kft.

A cég tevékenysége villamos kivitelezés és villamos biztonságtechnikai vizsgálatok végzése. Kivitelezési tevékenységünk elsősorban építőipari tevékenység, azokhoz kapcsolódó magasépítés és a mélyépítéshez kapcsolódó kivitelezési munkák. Gondolok itt lakossági, valamint ipari tevékenységnél csarnokok villamos kivitelezése.

Törekedjen a maximális biztonságra! Érintés- és tűzvédelem

Törekedjen a maximális biztonságra! Érintés- és tűzvédelem

Felülvizsgálati munkáink során az ügyfeleink és vagyontárgyaik lehető legjobb biztonsági feltételeire törekszünk, hogy a minőségi reklamáció gondolata se merülhessen fel vevőinkben. Az érintésvédelmi felülvizsgálat során a villamos áramütésekből származó baleseteket és károkat igyekszünk megelőzni és kivédeni. Ezen felül kiemelkedően fontosnak tartjuk a tűzvédelmi felülvizsgálat és a villámvédelmi felülvizsgálat megfelelő elvégzését is. Bízza szakértőkre személyének védelmét, vegye fel a kapcsolatot velünk már ma!

Tuti menü