Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nyomtatott áramkőr gyártás képes leírás - Elektronika.tlap.hu
részletek »

Nyomtatott áramkőr gyártás - Elektronika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: elektronika.tlap.hu » Nyomtatott áramkőr gyártás
Keresés
Találatok száma - 8 db
Elekterv Kft.

Elekterv Kft.

Szeretnénk felhívni figyelmét társaságunk, az Elekterv Kft. szolgáltatásaira, amelyekkel az Ön nyomtatott áramkörrel kapcsolatos tervező, fejlesztő, gyártó, dokumentációs feladataihoz tudunk segítséget nyújtani. 1984 óta működő társaságunk az ország számos pontján és az elektronika több területén rendelkezik referenciákkal ( BME, MTA KFKI, CONTINENTAL TEVES, KNORR-BREMSE, AVANA KFT, THYSSENKRUPP, MINEL KFT., valamint sok KFT., BT., és egyéni cég) Szakembereink az elektromos elvirajzok megtervezésén kívül leveszik az Ön válláról az összes többi feladatot, amely az áramkörök fizikai megvalósításához szükséges.

Erdei elektronika Kft.

Erdei elektronika Kft.

A CONTECH 1984-től van jelen a magyar elektronikai iparban. A cég megalakulásától fogva 100 %-ban magyar magántulajdonú vállalat. Az eltelt évek alatt szolgáltatásai és azok minősége folyamatosan igazodnak a piac igényeihez, csak úgy, mint gyártástechnikai háttere az elektronika fejlődéséhez. A tulajdonosok célkitűzése alapján minden nyereséget visszaforgatva, hitel felvétele és a függetlenség feladása nélkül, két korábbi műhely után 1996-ban elkészült az 1800 m2-es gyártóüzem, ahol egy helyen sorakoznak fel mindazon csúcstechnológiát képviselő berendezések, amelyek a jó minőségű nyomtatott-áramkörök leggyorsabb elkészítéséhez szükségesek. A zárt technológiai lánc biztosítja, hogy a legnagyobb hazai gyártók között, kivételes rugalmassággal minden vevő igényét a kívánt kivitelben és a kívánt határidőre kielégítsük. Állandó partnereink száma megközelíti a 2.000-et, melyek között megtalálható a szakdolgozatát készítő egyetemi hallgató éppúgy mint az atomerőművet építő óriáscég.

Nyák Iroda Bt.

Nyák Iroda Bt.

Cégünk nyomtatott áramkörök (NYÁK-lemezek) gyártásával foglalkozik. Az Ön által NYÁK-tervező programmal megtervezett, és hozzánk eljuttatott panelterv alapján elkészítjük a fotózáshoz szükséges filmet, és legyártjuk a terméket. Szükség esetén Nyák tervezést is vállalunk elvi kapcsolási rajz alapján. Fő tevékenységünk 1, 2 oldalas vagy több (max. 8) rétegű NYÁK gyártása, legyen szó akár prototípusról, akár kis vagy nagy sorozatú gyártásról. De vállaljuk csak a dokumentáció elkészítését, vagy NYÁK tervezését is. Fő erényeink a pontosság, megbízhatóság, korrektség, rugalmasság.

Nyákbeültetés SMD technológiával

Nyákbeültetés SMD technológiával

Elektronikai és elektromechanikai szerelés, huzalozás, mérés és tesztelés. Magas fokú garanciát vállalunk szolgáltatásainkra, több mint 40 szakemberünk végzi kitűnő munkáját cégünknél. Cégünk többéves gyártási tapasztalattal rendelkezik, így biztosítva magas minőségű, hatékony munkavégzését többek között elektronikai gyártás, NYÁK beültetés és SMD beültetés területeken. A PC típusú feszültségátalakító, ami felhasználható például autóbuszon, teherautókon, napelemes rendszerekben, stb., A PC10 típusú dc-dc konverter NYÁK lapján az alkatrészek speciális anyaggal vannak kiöntve, így ellenállóvá téve azt.

Satronik ipari szolgáltató és kereskedelmi Kft.

Satronik ipari szolgáltató és kereskedelmi Kft.

Egyoldalas nyomtatott áramkört galvánón bevonattal, igény szerint forrasztásgátlólakk bevonattal, pozíciófelirattal, ollóval körbevágva,vagy kontúr marva. Kétoldalas nyomtatott áramkört furatfémezve, galvánón bevonattal, igény szerint forrasztásgátlólakk bevonattal, pozíciófelirattal, ollóval körbevágva,vagy kontúrmarva. A forrasztásgátló maszk és a pozíciószita fotoszenzitív vagy szitanyomott technológiával készül.

Solution System Kft.

Solution System Kft.

Cégünket 2012-ben alapítottuk, több mint 10 éves szakmai tapasztalatra alapozva mind a gyártás, mind a kereskedelem területén. Célunk, hogy a Megrendelőinknek teljes körű szolgáltatást nyújtsunk, a tervezéstől és fejlesztéstől kezdve, a gyártáson át, a késztermékre való szerelésig. Távol-keleti és európai minősített beszállítókkal biztosítjuk a minőségi termékeket, megköveteljük beszállítóinktól a legmagasabb minőségi követelményeket (ISO 9001:2008 / ISO 14001:2004/ ISO TS 16949-2009/ UL). De nem csak beszállítóinkból, hanem önmagunkból is a legtöbbet és legjobbat törekszünk kihozni, így cégünk is rendelkezik ISO 9001:2008 tanúsítással. Partnereink között mondhatjuk az elektronikai felhasználók széles körű rétegét, mint például: a háztartási és szórakoztató elektronika, telekommunikáció és híradástechnika, orvosi műszergyártók, autóipari elektronikai beszállítók, egyedi fejlesztések. Minden, ami elektronika.

Sos pcb Kft.

Sos pcb Kft.

Cégünk, az SOS PCB Kft 26 éve nyomtatott áramkörök gyártásával foglalkozik. A technológia fejlesztésével folyamatosan követjük az áramkör-gyártás legújabb irányzatait. Az általunk gyártott nyomtatott áramkörök galvanikus, vagy kémiai ónbevonattal készülnek. Ólomtartalmú anyagokat nem tartalmaznak.

Voiex Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Voiex Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Egy profil, ami oly sokaknak segítséget kínálhat. Cégünk megannyi megoldást kínál azoknak, akik a nyomtatott áramkörök szakterületén mozognak. Úgy gondolja fontos a minőség? Hosszú távon gondolkodik? Nem csak megfelelő tartalmat, de kiváló árakat is szeretne, természetesen garanciával? A Voiex Önnek kínálja megoldását: Vállaljuk nyomtatott áramkörök gyártását, rövid határidőre, megbízhatóan, elérhető árakkal. Legyen szó akár egyoldalas, kétoldalas, vagy több rétegű kivitelről (22 rétegig), mi megoldást ajánlunk Önnek. Természetesen ajánlatunk nem lenne teljes, ha megállna segítségünk a gyártás kapcsán. Vállaljuk továbbá áramkörök beültetését, készre szerelését, szintén rövid határidővel.

Tuti menü