Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Méréstechnikai készülékek képes leírás - Elektronika.tlap.hu
részletek »

Méréstechnikai készülékek - Elektronika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: elektronika.tlap.hu » Méréstechnikai készülékek
Keresés
Találatok száma - 11 db
ATESTOR Anyagvizsgálat-Méréstechnika Kft.

ATESTOR Anyagvizsgálat-Méréstechnika Kft.

Az ATESTOR Kft. magyar cég. Értékesítési és szerviz szolgáltatást nyújtunk a magyar piacon. 2006 óta az időjárás állósági vizsgálatok terén vezető szerepet betöltő ATLAS Material testing Solutions (ATLAS MTS) magyarországi kizárólagos képviselője, szervize, alkatrész/fogyóanyag forgalmazója vagyunk. Közreműködünk oktatás szervezésben és szolgáltatás közvetítésben. Cégünk bevonásával Önök kiküldhetik termékmintájukat az ATLAS-MTS valamelyik szabadtéri vizsgáló állomására, vagy vizsgáló laborjába.

Elster Méréstechnika Kft

Elster Méréstechnika Kft

Az Elster Metering egy új globális méréstechnikai csoport mely az ABB villamos-, víz- és hőmennyiség mérési és a Ruhrgas Industries globális gáz méréstechnikai üzletágainak egyesülésével jött létre. Ez a felvásárlás egy új vállalatcsoport létrejöttét eredményezte mely teljes mértékben a méréstechnikai megoldások iránt elkötelezett. Az Elster Metering termékei átölelik a villamos-, víz- és hőmennyiség mérőket, mérési rendszereket és szolgáltatásokat, és a terhelés vezérlési megoldásokat. Innovatív termékeink és rendszereink tükrözik a villamos, víz és energia iparágakban több mint egy évszázadon keresztül felgyülemlett tudást és tapasztalatot.

ENG-Ipari méréstechnika

ENG-Ipari méréstechnika

Cégünk az ENG cégcsoport tagjaként jött létre 2005-ben. Fő tevékenységeink közé az ipari elektronikai, méréstechnikai fejlesztések, a professzionális stúdiótechnikai berendezések gyártása és egyedi igények szerinti fejlesztése, megjelenítő-, mérő-, jelzőrendszerek fejlesztése sorolható. Kutatás/Fejlesztésünk a rendszerek megvalósításához szükséges alkalmazott kutatási tevékenységeket, új eljárások, mérési megoldások kifejlesztését végzi. Cégünk kereskedelmi üzletága a speciális modulok, alkatrészek, és alapanyagok importját és disztribútori tevékenységét is felöleli. Emellett ügyfeleinknek tanácsadással, alkatrész-választással, és kompatibilis eszközök felkutatásával is állunk rendelkezésére.

Kor-Center Bt.

Kor-Center Bt.

Vállalkozásunk, a KORCenter fő tevékenységi köre a kompenzátorokkal, a flexibilis hullámtömlőkkel, az ipari szerelvényekkel, a fittingekkel, valamint a szellőzés eszközeivel való kereskedelem. Weblapunkon termékeinkről rövid leírásokat talál, valamint a beépítéssel kapcsolatos hasznos tudnivalókról és utasításokról is itt tájékozódhat. Referenciáinkat és a termékeinkről készült fényképeket a Referenciáink menüpont alatt megtekintheti. Személyesen Mosonszolnokon van lehetősége felkeresni minket. A szolgáltatásainkra vonatkozó részletekkel kapcsolatban keresse fel weboldalunkat! Amennyiben kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén.

Kromat Kft

Kromat Kft

A Kromat Kft. - az Agilent Technologies és egyéb, kapcsolodó cégek hivatalos magyarországi képviselője - kiváló minőségű, kémiai analitikai és life science szakterületeken alkalmazott készülékeket, termékeket forgalmaz és biztosítja ezek magas színvonalú támogatását a vevőszolgálat, szerviz és oktatás területén.

Mérker 2007 Zrt

Mérker 2007 Zrt

Cégünk, a Mérker 2007 Zrt. ipari irányítás- és méréstechnikai eszközök (áramlás-, szint-, hőmérséklet-, nyomásmérők), installációs technikai termékek, valamint ipari elektronikai és vezérléstechnikai termékek, kábelek: műszer-, információtechnológiai-, ipari erőátviteli-, mérő-, vezérléstechnikai-, tűzálló- és speciális ipari kábelek és szerelvények forgalmazásával, valamint egyéb villamos szerelési anyagok és külső környezeti hatásokkal szemben ellenálló védődobozok, védőszekrények, robbanásbiztos villamos berendezések, ipari objektumok és közületek világítástechnikai rendszerek kis- és nagykereskedelmével foglalkozik.

MRU füstgázelemzők

MRU füstgázelemzők

Az német MRU Gmbh már lassan 30 éve gyárt és fejleszt hordozható és telepíthető füstgázelemzőket és egyéb környezetvédelmi mérőműszereket (portartalomra, füstgáz sebességre stb.) Magyarországon 20 éve a kizárólagos forgalmazást és szerviz tevékenységet az MRU Képviselet látja el, ahol szakértő segítségével Ön kiválaszthatja a munkájához leginkább illő készüléket, és az érdeklődéstől a későbbi szervizelésen, kalibrálásokon keresztül folyamatosan megbízható korrekt együttműködést biztosítunk. Kínálatunkban szerepelnek még: gázszivárgás kereső, digitális nyomásmérő, hő- és páratartalom mérők, telepíthető és hordozható biogáz mérők, füstgázelemzőkhöz szoftverek, ipari analizátorok

PIM Kft.

PIM Kft.

Szakmai tevékenységünket 1993-ban kezdtük, 1997 óta a PIM cégnévvel állunk Ügyfeleink rendelkezésére ipari méréstechnikai készülékek, különböző érzékelők, rezgés- és villamos-diagnosztikai rendszerek, forgógép-beállító, valamint termográfiai eszközök széles választékával. A termékek forgalmazásán túl vállalunk ipari méréseket, gépdiagnosztikai feladatokat, lézeres gépbeállítást, dinamikus kiegyensúlyozást, egyedi műszerfejlesztést, műszer- és érzékelőkalibrálást, valamint termográfiai szolgáltatásokat. Magas szakmai felkészültséggel végezzük komplett rendszerek tervezését és telepítését, mérnöki tanácsadást, műszaki szakértést, évtizedes tapasztalatainkra alapozva nyújtunk a Magyar Mérnöki Kamara által akkreditált, gépdiagnosztikához, gépbeállításhoz és termográfiához kapcsolódó szakmai képzéseket is.

Primet Méréstechnikai Kft

Primet Méréstechnikai Kft

Cégünk több, mint egy évtizede foglalkozik laboratóriumi és ipari műszerek, berendezések magyarországi forgalmazásával, szervizelésével. Honlapunkon megtalálja az általunk forgalmazott készülékek rövid ismertetőjét. Amennyiben konkrét alkalmazásra keres műszert vagy berendezést, szívesen segítünk a megfelelő típus kiválasztásában, valamint lehetőséget tudunk biztosítani egyes készülékek kipróbálására is.

Hirdetés
Sweep mérőműszer, KTV méréstechnika

Sweep mérőműszer, KTV méréstechnika

A JDSU Stealth digitális analizátor sorozatának mérőkészülékei az interaktív vizsgálati igények széles spektrumának kezelésére képesek, mint pl. visszirányú sweep, több felhasználós és mozgó visszirányú mérések/zajmérések, a QAM-View minőségi, főirányú digitális szolgáltatásai és az üzem alatti kábelmodem analízis. A Stealth Digital Analyzer műszerek közé az SDA 5000, SDA 5500 és SDA 5510 tartoznak, ezek mindegyike egy műszerben megvalósított, ún. egydobozos megoldás. A QAM analízis és PathTrak Field View opciókkal a sorozat úgy az üzemeltetők hálózatos technológiai színvonalához, mint költségvetéséhez testre szabható. Az SDA olyan új szolgáltatásokkal bővített RF sweep képességeke épül, amelyek lehetővé teszik a korszerű hálózatok változó igényeivel felmerülő nehézségek leküzdését.

Testo Kft. - Füstgázelemzés

Testo Kft. - Füstgázelemzés

A Testo (Magyarország) Kft. 1992 óta a Testo műszerek hivatalos magyarországi forgalmazója. Célunk, hogy a világszerte elismert Testo márkanevet Magyarországon is világszínvonalon kínáljuk. Ennek érdekében dolgozóink folyamatos képzésben részesülnek németországi anyacégünknél, így Ön biztos lehet benne, hogy mérési feladataira mindig a legcélszerűbb műszert ajánljuk. A Testo mérnökei, a felhasználók igényeit figyelembe véve folyamatosan fejlesztik, korszerűsítik műszerkínálatunkat, így követve az egyre fejlődő igényeket. Ezeknek a fejlesztéseknek az eredménye számos Testo szabadalom a műszerek, illetve az érzékelők körében. Cégünk hitvallása, hogy a minőséget nem csupán a termék minősége határozza meg, hanem az értékesítési háttér, a szakmai szolgáltatás színvonala is. A Testo Kft. azért válhatott képviseletből leányvállalattá, mert megfelel a szigorú német követelményrendszernek.

Tuti menü