Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Elektronika linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Elektronika képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: elektronika.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 122 db
Akciókamera extrém sportokhoz

Akciókamera extrém sportokhoz

Megbízható akciókamerát vagy autós kamerát keresel? Jó helyen jársz! Webáruházunkban mindent megtalálsz, ami víz alatti-, légi- és extrém felvételek készítéséhez szükséges! Válogass amatőr és profi felszereléseink, kiegészítőink hatalmas kínálatából! Szerezd be a legújabb HD és 4K sportkamerákat, kamerás drónokat, külső akkumulátorokat és okosórákat is telefonodhoz, tabletedhez online! Rendelj 15.000 Ft felett és termékeidet díjmentesen házhoz szállítjuk! Gyors, pontos fuvarozás 1-3 munkanapon belül országszerte!

Akik élen jártak a távirányítók gyártásában?

Akik élen jártak a távirányítók gyártásában?

Aligha emlékezhetnénk meg úgy a Zenithről, mint a különféle híradástechnikai eszközök és a távirányítók piacának egykori meghatározó szereplőjéről, ha nem került volna tehetséges és keménykezű vezető az élére. A vállalat térhódítása ugyanis akkor kezdődhetett, amikor a rádiók értékesítésében rejlő lehetőségeket ifjabb Eugene F. McDonald felismerte. A sikeres New York állambeli üzletember ugyanis az I. világháborút megelőzően igen szép összeget szerzett a chicagói autóiparból. Ifjabb F. McDonald ezért a Zenith felemelkedéséhez nem csak vezetői és értékesítési tapasztalatait, hanem a cég számára szükséges anyagi erőforrásokat is tudta biztosítani.

Alarm & Automatic System Kft.

Alarm & Automatic System Kft.

Manapság az egyre romló közbiztonság miatt szeretteink és értékeink védelme egyre fontosabbá válik. A biztonságtechnika hatalmas fejlődésének köszönhetően ma már egy objektum elektronikus biztonsági rendszerrel történő védelme nem csak sokkal olcsóbb, mint az úgynevezett 'élő erős őrzés', de sokkal megbízhatóbb is. Ezekre a biztonságtechnika problémákra kínálunk többféle megoldást.

Anro Épületdíszítés Kft. - LED világítás

Anro Épületdíszítés Kft. - LED világítás

Napjainkra a LED világítási módszerek és a LED lámpák már annyira fejlettek, hogy akár a teljes lakás és épületvilágítást is megoldhatjuk ledes lámpákkal. A normál vagy halogén lámpák LED lámpára való cseréjével a világításra fordított összeg akár a negyedére is csökkenhet!

Árnyékolók automatizálása

Árnyékolók automatizálása

Ma már fotelünkben ülve egy gombnyomással mozgathatjuk redőnyünket, szalagfüggönyünket, napellenzőnket. A legtöbb árnyékoló könnyűszerrel utólag is motorizálható. A hagyományos motoros működtetésű árnyékolókat pedig egyszerű kiegészíteni rádióvezérlésű egységekkel. Széles kínálatunkból az árnyékolónak megfelelően választhat többféle teljesítményű, mechanikus vagy elektronikus végállású, beépített rádióvevővel rendelkező csőmotorok közül. Épületek külső és belső árnyékolásában az árnyékolók automatizálásában segít Önnek a Szajkó Árnyékolástechnika. Szenteljen ránk egy kis időt. Látogasson el honlapunka, válasza ki az Ön számára leginkább megfelelő árnyékolót. Kérjen segítséget. Köszönjük

ASG Hajtómű Kft.

ASG Hajtómű Kft.

Az ASG Hajtómű Kft. 1996. óta foglalkozik ipari szerelvények automatizálásával. Elsősorban a különleges konstrukciók, speciális kivitelek tervezésére és kivitelezésére szakosodtunk. Termékkörünk jelentős részét képezik a robbanásveszélyes környezetben alkalmazható, ATEX tanúsítvánnyal rendelkező berendezések. Vállaljuk pillangószelepek, gömbcsapok, tolózárak és egyéb szerelvények automatizálását partnereink igényei szerint. Nagy gyakorlattal rendelkezünk komplett csővezetéki rendszerek automatizálásában. Megrendelőinknek magas műszaki színvonalú, megbízható termékeket kínálunk, melyekhez minden esetben biztosítjuk a garanciális szerviz szolgáltatást és a műszaki szaktanácsadást.

ATESTOR Anyagvizsgálat-Méréstechnika Kft.

ATESTOR Anyagvizsgálat-Méréstechnika Kft.

Az ATESTOR Kft. magyar cég. Értékesítési és szerviz szolgáltatást nyújtunk a magyar piacon. 2006 óta az időjárás állósági vizsgálatok terén vezető szerepet betöltő ATLAS Material testing Solutions (ATLAS MTS) magyarországi kizárólagos képviselője, szervize, alkatrész/fogyóanyag forgalmazója vagyunk. Közreműködünk oktatás szervezésben és szolgáltatás közvetítésben. Cégünk bevonásával Önök kiküldhetik termékmintájukat az ATLAS-MTS valamelyik szabadtéri vizsgáló állomására, vagy vizsgáló laborjába.

AUDMAX Hangtechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

AUDMAX Hangtechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Az AUDMAX Hangtechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2004 áprilisában alakult. Az alapításkor kiemelt szempont volt, hogy elsősorban olyan professzionális hangtechnikai gyártók termékeit forgalmazzuk, akik korábban nem voltak jelen a magyar piacon illetve nem jelentős piaci részesedéssel rendelkeztek. Ezt azért tartottuk fontosnak, mert alapvető célunk volt, hogy legyen időnk egy szakmai alapokon nyugvó kereskedelmi vállalkozást felépíteni.

BDI Hungary Kft

BDI Hungary Kft

Üdvözöljük a BDI Hungary Kft. internetes oldalán. Célunk, hogy tájékoztassuk látogatóinkat, hogy milyen termékekkel és szolgáltatásokkal állunk vevőink rendelkezésére. A BDI Hungary csapágyak, lineáris egységek, mechanikus-, elektromos-, hidraulikus-, és pneumatikus erőátviteli elemek, ipari védőcsövek és szerelvények, anyagmozgatási termékek és rendszerek, PLC-k, valamint érzékelők és mérőeszközök hivatalos forgalmazója. A céget 1992-ben, Budapesten alapította 100 %-os tulajdonú leányvállalataként a Bearing Distributors Inc.

Hirdetés
Benzinkút figyelő elekronikai szoftver

Benzinkút figyelő elekronikai szoftver

A Multicore benzinkutak forgalmazásával és kiépítésével foglalkozó vállalat a világ vezető benzinkúttechnika gyártóinak kínálatával elégíti ki ügyfeleit. A vállalat a komplett üzemanyagtöltő állomás kivitelezésének a megtervezéstől a kulcsrakész átadásig, majd folyamatos szervízeléséig áll partnerei rendelkezésére. A Multicore a kiépítéshez a NUPI által gyártott Smartfelx többrétegű csővezetékrendszert alkalmazza, mely az üzemanyagok biztonságok szállításáért felel. Termékei között megtalálhatóak a Tokheim kútoszlopok és alkatrészei, üzemi és közforgalmi tankolóautomaták, tartályszintmérők, konténerkutak, AdBlue tárolók, videófelügyeleti informatikai rendszerek, mely egyedülálló szoftvere révén ön telefonról, tabletról és az interneten bárhonnan megfigyelheti a benzinkutat.

ChipCAD

ChipCAD

A ChipCAD Elektronikai Disztribúció Kft. elektronikai alkatrészek és fejlesztőeszközök magyar disztribútora, közvetlen műszaki és kereskedelmi kapcsolatot biztosít gyártók és felhasználók között. Célja a magyar elektronikai ipar és oktatás szolgálata, partnerei versenyképességének elősegítése, innovatív megoldások keresése és azok hazai terjesztése. A ChipCAD Kft. egyedülálló a magas szintű tervezési támogatásban, ami megalapozza a hosszú távú partneri kapcsolatát.

CNC - Elektronika

CNC - Elektronika

Az M ∓V Elektronika Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. már 2001 óta fejleszt hobbi CNC gépekhez motor és I/O vezérlő áramköröket. Megtalálható bennük léptetőmotoros (uni- és bipoláris), valamint szervo motorvezérlők és LPT valamint MODBUS-os I/O kártyák is. Ezek a vezérlők családba sorolódnak, így modulárisan felépíthetők egyszerű és bonyolult komplett CNC vezérlések. Egyaránt alkalmazhatók hobbi (alacsony árfekvésben) és félproffesszionális alkalmazásokhoz is.

Conrad

Conrad

Üdvözöljük a Conradnál, a több, mint 88 éves múlttal rendelkező műszaki-elektronikai kereskedésben. Webáruházunkban több, mint 40,000 műszaki cikk közül válogathat, utánvétel esetén 2 hét visszavételi garanciával. A kínálatban lévő több száz termékkategória között megtalálhatók szerszámok, műszerek, tápegységek, építőelemek, háztartási elektronikai cikkek, időjárásjelzők, hobbi- és autófelszerelések és még sok más praktikus áru. Az összes, jótállási körbe tartozó termékünkre online rendelés esetén 2 hét visszavételi garanciát és minimum 2 év jótállást biztosítunk, így Ön 100%-os biztonsággal vásárolhat.

Contireg Mérnökiroda Kft.

Contireg Mérnökiroda Kft.

A Contireg Mérnökrida Kft. 1992-ben alakult. Az ipari automatizálás, a mérés- szabályozás és vezérléstechnika területén több évtizedes tapasztalatra alapozva teljesítjük megbízásainkat. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a felhasználói igényeket minden esetben az adott körülményekhez igazodó legmegfelelőbb műszaki színvonalon elégítsük ki. Az eltelt évek alatt cégünk családi vállalkozássá alakult át. Tevékenységeink közül a projektvezetést, tervezést, szoftverfejlesztést, gyártást, üzembe helyezést és szerelésvezetést helyeztük előtérbe és erősítettük meg. A fővállalkozási tevékenységhez kötődő összetett feladatokat a különböző szakági területeken működő megbízható partnereink közreműködésével oldjuk meg.

Controlsystem

Controlsystem

Sikeres működésünk alapját a pontosság, megbízhatóság, precizitás, és kollégáink magas szintű az információs technika mai és jövőbeni elvárásainak kielégítő ismeretére alapozzuk. A folyamatosan fejlődő ipar megköveteli a naprakész információk ismeretét, az új technikák dinamikus alkalmazását. Ezért cégünk folyamatos kapcsolatot tart fent a fejlesztőkkel, gyártókkal, innovatív cégekkel. 'Az idő pénz', így cégünk az ügyfelek megelégedésére a legrövidebb határidővel vállalja CNC szerszámgépek villamos felújítását, javítását, komplett folyamatirányító és megjelenítő rendszerek programozását, fejlesztését, felújítását. Cégünk fő tevékenységi köréhez tartozik CNC gépek teljes körű elektromos felújítása a villamos tervezéstől kezdve az elektromos szerelésen át az üzembe helyezésig. Magasan kvalifikált szakembereink mind az elméletben szerzett tudása mind az iparban szerzett több éves tapasztalata a garancia a problémák leghatékonyabb, leggyorsabb megoldására. Tervezésnél, fejlesztésnél a megrendelő igényeit messzemenően figyelembe véve ajánljuk a legkorszerűbb, nagy pontosságú vezérlőket, motorokat, villamos hajtásokat.

Crosslight Fénytechnika

Crosslight Fénytechnika

Vállaljuk kisebb és nagyobb koncertek látványtechnikai lebonyolítását, esküvők, kiállítások dekorvilágítását, kongresszusok, előadások, ifjúsági találkozók, sajtótájékoztatók, különböző sportesemények és egyéb rendezvények igény szerinti megvilágítását.

Csőmotor

Csőmotor

Többek között arra is talál választ oldalunkon, hogy milyen előnyei vannak az árnyékolástechnikában az automatizálásban. Nagyon sok területen használható a csőmotor technika. Részletes leírjuk a mechanikus, elektronikus, vezetékes és rádiós csőmotor működését és milyen terülten lehet használni. Miután mindent megtudott, mi hogyan működik és hol lehet használni rendelje meg a kiválasztott terméket. Amennyiben további kérdése van írjon nekünk és mi igyekszünk minden felmerülő kérdésre választ, megoldást találni.

Tuti menü