Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hobbi oldalak - elektronika képes leírás - Elektronika.tlap.hu
részletek »

Hobbi oldalak - elektronika - Elektronika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: elektronika.tlap.hu » Hobbi oldalak - elektronika
Keresés
Találatok száma - 7 db
CNC - Elektronika

CNC - Elektronika

Az M ∓V Elektronika Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. már 2001 óta fejleszt hobbi CNC gépekhez motor és I/O vezérlő áramköröket. Megtalálható bennük léptetőmotoros (uni- és bipoláris), valamint szervo motorvezérlők és LPT valamint MODBUS-os I/O kártyák is. Ezek a vezérlők családba sorolódnak, így modulárisan felépíthetők egyszerű és bonyolult komplett CNC vezérlések. Egyaránt alkalmazhatók hobbi (alacsony árfekvésben) és félproffesszionális alkalmazásokhoz is.

ELEKTRON'S

ELEKTRON'S

Az oldal célja,hogy segítségére legyen az elektronikát hobby szinten űző amatőröknek meg mindenkinek aki szeret otthon kisebb és egyszerűbb dolgokat megépíteni. Igazából ez az oldal egy kapcsolási-rajz gyűjtemény ahol különböző helyekről származó és a felhasználók által feltöltött rajzok találhatók. Ha segítségre van szükséged a rajzokkal kapcsolatban, keress a Fórumban.

Hobbielektronika

Hobbielektronika

A Hobbielektronika Magyarország első magyar nyelvű portálja az elektronika iránt érdeklődő lelkes amatőröknek, az elektronikát hobby szinten művelőknek. Akit kicsit is érdekel az elektronika világa érdemes ellátogatnia a hobbielektronika oldalára. Nem csupán kezdő vagy hobby szinten kisebb költségekkel elkészíthető hasznos és szórakoztató elektronikai kapcsolások, hanem egy komplett tudásbázis, magyar nyelvű leírások, adatlapok, cikkek várják a hobbielektronika látogatóit. Az elektronikai lexikontól kezdve a segédprogramokig és videókig szinte minden megtalálható, ami a hobbielektronikával kapcsolatos. Ha kérdéseid merülnének fel az elektronikával kapcsolatban a hobbielektronika fórumán felteheted kérdéseidet és te is segíthetsz a szintén az elektronika iránt érdeklődőknek.

Kamera

Kamera

Minden ami a kamerával kapcsolatos! Az oldalon rendszereztünk minden olyan linket ami a kamerával kapcsolatos. Kamera vásárláskor, kamerázáskor felmerülő legtöbb témakört felsoroltattuk az oldalon. A látogatók érdeklődési körét figyelembe véve, így megtalálható az oldalon megválogatott linkek formájában a kamera akkumulátor, kamera állvány tehát a legtöbb használati tárgy linkje ami felmerülhet kamerázáskor az itt fellelhető! Biztonsági kamerát kereső látogatóknak is tudunk segítséget nyújtani, mivel a biztonsági kamera témakör is szerves része az oldalnak.

Légrádi Zoltán kapcsolási rajz gyűjteménye!

Légrádi Zoltán kapcsolási rajz gyűjteménye!

Az oldalon csak kipróbált, működő rajzok találhatók meg! Bárki tölthet fel saját rajzot, ezzel is hozzájárulva ahhoz, hogy egy mindenki számára elérhető globális gyűjteményt hozzunk létre! Néz körbe nálunk, ha van egy olyan áramköröd amit szívesen megosztanál a világgal, nincs más dolgod csak regisztrálni és feltölteni a rajzot!

Morgo Elektronika - Kapcsolási rajzok

Morgo Elektronika - Kapcsolási rajzok

Sok szeretettel köszöntök minden érdeklődőt megújult weblapomon. Remélem mindenki megelégedésére sikerült újjávarázsolni, és bővebb tartalommal ellátni az oldalt. Ahogy az időm engedi, folyamatosan töltöm fel a cuccokat. Megpróbálok segíteni a kezdő amatőröknek, hogy könnyebben eligazodjanak az elektronika világában. Ezért található a honlapon néhány leírás, tippek, trükkök, kapcsolási rajzjelek és egyszerű elektronikus kapcsolási rajzok.

Synchro Dan Kft.

Synchro Dan Kft.

Cégünk a Synchrodan Kft. 1991 óta foglalkozik ipari elektronikai eszközök forgalmazásával. Kínálatunkban Siemens, Vacon, Danfoss, Bürkert, Ross, Kriwan és Mavilor termékek képviseltetik magukat, a legkülönfélébb kategóriákban. Irodánk és szervizünk a főváros X. kerületében található, ahol minden hétköznap állunk rendelkezésére, emellett 24 órás szervizzel rendelkezünk! Fő termékkategóriáinkban frekvenciaváltók, lágyindítók, áramlás- és szintmérők, valamint mágnesszelepek találhatók, kizárólag minőségi, világszerte elismert márkáktól. Látogassa meg internetes oldalunkat a részletes információkért cégünkre és termékeinkre vonatkozóan, és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Tuti menü