Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fénytechnika képes leírás - Elektronika.tlap.hu
részletek »

Fénytechnika - Elektronika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: elektronika.tlap.hu » Fénytechnika
Keresés
Találatok száma - 9 db
Anro Épületdíszítés Kft. - LED világítás

Anro Épületdíszítés Kft. - LED világítás

Napjainkra a LED világítási módszerek és a LED lámpák már annyira fejlettek, hogy akár a teljes lakás és épületvilágítást is megoldhatjuk ledes lámpákkal. A normál vagy halogén lámpák LED lámpára való cseréjével a világításra fordított összeg akár a negyedére is csökkenhet!

Crosslight Fénytechnika

Crosslight Fénytechnika

Vállaljuk kisebb és nagyobb koncertek látványtechnikai lebonyolítását, esküvők, kiállítások dekorvilágítását, kongresszusok, előadások, ifjúsági találkozók, sajtótájékoztatók, különböző sportesemények és egyéb rendezvények igény szerinti megvilágítását.

Dry-Light Kft.

Dry-Light Kft.

Világítástechnikai funkciók megőrzése mellet képesek vagyunk egyszerű és extrém fénytechnika elrendezésre. A fénytechnika extrém elrendezésével teljesen egyedi megjelenést biztosítunk a rendezvény látogatói számára. A mai kor kívánalmainak megfelelő, világszínvonalú koncerteken is használatos intelligens robotlámpákkal (Martin, Futurelight, Coemar) és hagyományos analóg lámpákkal valósítjuk meg a megrendelőnk által megálmodott látványt. A technikát és a látványelemeket agyteherbírású alutraverzek és tartóelemek (TOMCAT, Prolyte) segítségével rögzítjük. A rendezvénytechnika egyik legfontosabb eleme a világítás. Nem csak a láthatóság, az egyenletes fényerő hanem a fények játéka is fontos, hiszen a látványtechnika nagymértékben meghatározza a rendezvény hangulatát. Professzionális világítástechnikusaink hatalmas tapasztalata áll kedves megrendelőink rendelkezésére.

Landlite - LED világítás

Landlite - LED világítás

Cégünk a kínai CE Lighting egyedüli európai disztribútoraként tevékenykedik Magyarországon. Célunk egyrészt, hogy innovatív megoldásokkal gazdagítsuk a világítási kultúrát, másrészt pedig, hogy a Landlite márkanevünk egy állandó és értékes márkává váljon, mely ismert és elismert a világítástechnikai piacon, világviszonylatban is. Mottónk: 'Brighter and Greener', mely alapvetően meghatározza, milyen jellegű termékekkel lépünk be a magyar, illetve nemzetközi piacokra. Képesek vagyunk kielégíteni magánszemélyektől kezdve, kisebb, nagyobb vállalkozásokon át, akár nagyvárosi önkormányzatok világítástechnikai igényeit is. Ennek megfelelően választékunkban olyan termékek szerepelnek, mint a hagyományos Wolfram-szálas izzókat felváltó kompakt fénycsövek, LED-es fényforrások, kültéri és beltéri lámpatestek, világítástechnikai kiegészítők, valamint ipari felhasználásra szánt világítóberendezések és átalakítók is.

Led-webshop

Led-webshop

A LED-ek tartósak és hosszú élettartamúak. 90%-kal kevesebbet fogyasztanak, mint a hagyományos izzó. A LED technológia még kezdetleges, de káprázatos jövő áll még előtte. Egy valamit leszögezhetünk: a LED lámpák a legkörnyezetbarátabb fényforrások. Energiatakarékosak, és a leghosszabb az élettartamuk, a ma forgalomban lévő világítási megoldások közül, 1.000 órás használattal évente akár 10 évig is megfelelően világít. Technológiailag a LED lámpák állnak a legközelebb a hagyományos izzókhoz, ami a fénykibocsájtást illeti.

LEDcenter

LEDcenter

A LEDcenter üzemeltetője az AGIMPEX Hungary Kft., melynek megalapításakor az internetes kereskedelem magas szintű megvalósítását tűztük ki célként magunk elé. Vásárlóinkat nemcsak minőségi termékekkel, hanem korrekt, sőt sokszor a létező legjobb áron szolgáljuk ki. Számunkra nagyon fontos a szolgáltatás minősége, ezért fektetünk nagy hangsúlyt a kapcsolattartásra, ügyfeleinkkel történő kommunikációra és információval való ellátására. A küldemények csomagolásánál profi anyagokat használunk, majd az így összeállított csomagokat egy nemzetközileg elismert futárcégre bízzuk. Küldeményeink útja nyomon követhető az interneten, szükség esetén telefonos egyeztetéssel kerülnek Önhöz. Reméljük, Ön is mihamarabb elégedett ügyfeleink közé fog tartozni! Célunk, hogy egyszerűen, gyorsan és professzionálisan vásárolhasson tőlünk. Termékeink döntő többsége készleten van, így akár 24 órán belül Önnél lehet a kívánt áru. Adja le rendelését, melyet mi gyorsan feldolgozunk és feladunk Önnek.

NOYS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft

NOYS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft

A legkisebb hangütemű diszkófényektől - Flash Electronic, BSS Astro - a legmodernebb forgófejes lámpákig - MARTIN MAC 500,600,2000 - a legtöbb kategóriában találunk megoldást. Az alapvilágítások közül a közkedvelt PAR 56, ill. PAR 64-es reflektorok szerepelnek világításhidakon, dimmerekkel, vezérlőkkel, továbbá stroboszkópok - 500, Eurolite 1700, Hungaroflash 2400 -, füstgépek és egyéb effektek szinesítik a palettát.

Retrofit LED Égők, Led világítás KT-Electronic Kft.

Retrofit LED Égők, Led világítás KT-Electronic Kft.

Háztartási célra ajánlott led égők többféle foglalattal és színhőmérséklettel. Led fénycsövekkel, szpot égőkkel, körte és gyertyaégőkkel akár 70%-ot is spórolhat. A világítástechnika területén nem pusztán a kedvező élettani hatású, környezetkímélő és energiatakarékos megoldások magyarországi meghonosítását tűztük ki célul, hanem az esztétikai élményre is komoly hangsúlyt fektettünk. Az általános és funkcionális célt is szolgáló világítótesteink mellett kiemelt figyelmet fordítunk a tereket új karakterrel felruházó, kiemelő világítások eszközeire is.

Világítástechnika Webáruház

Világítástechnika Webáruház

Vállalkozásunk világítástechnikai cikkek forgalmazásával foglalkozik. Már több, mint húsz éve vagyunk jelen a világítástechnika piacán. Webáruházunkban világítástechnikai termékek, fényforrások, izzók, fénycsövek, halogén izzók, kompakt fénycsövek, LED-ek, fémhálógénlámpák, nátriumlámpák, stúdió és díszvilágítási lámpák, lámpatestek, világítástechnikai megoldások széles választékát kínáljuk. Online világítástechnika katalógusunkban a lakásvilágítástól a közvilágításig minden világítástechnikai terméket, fényforrást megtalál, mégpedig kedvező áron. Világítástechnika szaktanácsadással is segítjük Önt, hogy a világítástechnika terén szerzett tapasztalatunk segítségével Ön a legkönnyebben megtalálhassa az igényeinek megfelelő fényforrásokat, melyek elsősorban OSRAM termékek.

Tuti menü