Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Elektronikai szoftverek képes leírás - Elektronika.tlap.hu
részletek »

Elektronikai szoftverek - Elektronika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: elektronika.tlap.hu » Elektronikai szoftverek
Keresés
Találatok száma - 5 db
Benzinkút figyelő elekronikai szoftver

Benzinkút figyelő elekronikai szoftver

A Multicore benzinkutak forgalmazásával és kiépítésével foglalkozó vállalat a világ vezető benzinkúttechnika gyártóinak kínálatával elégíti ki ügyfeleit. A vállalat a komplett üzemanyagtöltő állomás kivitelezésének a megtervezéstől a kulcsrakész átadásig, majd folyamatos szervízeléséig áll partnerei rendelkezésére. A Multicore a kiépítéshez a NUPI által gyártott Smartfelx többrétegű csővezetékrendszert alkalmazza, mely az üzemanyagok biztonságok szállításáért felel. Termékei között megtalálhatóak a Tokheim kútoszlopok és alkatrészei, üzemi és közforgalmi tankolóautomaták, tartályszintmérők, konténerkutak, AdBlue tárolók, videófelügyeleti informatikai rendszerek, mely egyedülálló szoftvere révén ön telefonról, tabletról és az interneten bárhonnan megfigyelheti a benzinkutat.

DesignSoft Kft.

DesignSoft Kft.

A népszerű Edison oktatóprogram új 4.0 változatában az elektromosság és az elektronika szinte valamennyi területét megismerhetjük. A programban egy multimédia laboratórium áll rendelkezésünkre, digitális fényképezéssel készült valósághű háromdimenziós alkatrészekkel, a kísérletezés minden fázisának látható és hallható követésével, ám az új változat most már a kapcsolási rajzot is automatikusan előállítja. A programot több mint 100 feladat, kísérlet és a fontosabb elektrotechnikai, elektronikai alkatrészeket és műszereket bemutató prezentáció kíséri. A programban szabadon választhatunk a multimédia laboratórium polcain található valósághű telepek, ellenállások, diódák, relék, tranzisztorok, logikai kapuk, flip-flopok, vagy akár integrált áramkörök közül. A kiválasztott alkatrészeket a valósághű dugaszolós próbapanelen vagy a munkaasztalon elhelyezve, majd valósághű vezetékekkel összekötve, az áramkör azonnal működni kezd, és virtuális műszerek segítségével a működés minden részletét ellenőrizhetjük. A program automatikusan elkészíti és megjeleníti az áramkört leíró szabványos kapcsolási rajzot is.

HT-Eurep Electronic Kft.

HT-Eurep Electronic Kft.

A HT-Eurep Electronic Kft. profilja alapvetően az elektronikai alkatrészek (pl. integrált áramkörök), elektronikai műszerek (labor és pc mérőműszerek), valamint elektronikai szoftverek (tesztelők, programozók és fejlesztői eszközök) forgalmazása. CAD szoftverek közül az Altium Designer-t forgalmazzuk, mint hivatalos a magyarországi képviselet. Kiemelten foglalkozunk a KEIL fejlesztő rendszereivel melyek a különböző architektúrájú (ARM, 251, 8051 stb) MCU-k fejlesztőinek fontos eszközei. A közepes és nagy sorozatok elektronikai gyártói már nem tudnak hatékonyan termelni a JTAG tesztelő és programozó rendszerei nélkül.

Pannoncad rendszerház

Pannoncad rendszerház

A Pannoncad Rendszerház Korlátolt Felelősségű Társaság magyar magántulajdon, amely Budapesten két irodával rendelkezik. A Műszaki és Kereskedelmi Iroda a termékbemutatók, értékesítés, oktatás és K+F tevékenységre, továbbá esetenként elektronikai gyors prototípus-áramkörök előállítására szolgál. A Pannoncad Rendszerház tevékenységeit főállású téma-menedzserekkel végzi, akik az egyes területek szakértőinek, konzulenseinek bevonásával, a projektektől függő, feladat orientált, rugalmas konstrukcióban végzik munkájukat. E hatékony és költségkímélő működési móddal vállalatunk jobban meg tud felelni a projektről projektre változó know-how igényeknek.

Tina

Tina

Áramkör szimuláció és virtuális műszerek A TINA legújabb változatában áramkör szimuláció és virtuális műszerek segítségével a teljes elektronikai tervezési, fejlesztési folyamat: analóg és digitális elektronikus áramkörök felrajzolása, szimulációja, nyomtatott áramköri tervének elkészítése (NYÁK tervezés) és a megépített prototípus bemérése is megvalósítható, egységes integrált környezetben. A szimulációs eredmények fejlett diagrammokon vagy virtuális műszereken ábrázolhatók. A TINALab II többfunkciós PC alapú mérőműszer csatlakoztatása esetén, a TINA virtuális műszereivel a megépített áramkörök bemérése, illetve a számított és mért eredmények összehasonlítása is lehetséges, rendkívüli hatékonyságot biztosítva az elektronikai tervezésben és oktatásban egyaránt

Tuti menü