Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Elektronikai magazinok képes leírás - Elektronika.tlap.hu
részletek »

Elektronikai magazinok - Elektronika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: elektronika.tlap.hu » Elektronikai magazinok
Keresés
Találatok száma - 6 db
Elektronet

Elektronet

Az Elektronet Szerkesztősége alapítása óta a magyar elektronikai ipar fejlődését próbálja elősegíteni azáltal, hogy fórumot teremt a hazai elektronikai szakemberek és cégek számára, valamint összeköti a tudomány világát a gyakorló mérnökökkel, kereskedőkkel. Eddigi munkánk sikerét igazolja az Elektronet széles körű szakmai és nemzetközi elismertsége. Szaklapunk nyomtatott formában évi 8 alkalommal 8000 példányban jelenik meg, melyben az elektronikai ipar minden szakterületéről igyekszünk csokorba szedni a legfrissebb információkat. Üzlet rovatunk iparági gazdasági információkkal, trendekkel, pályázatokkal, rendezvényekkel kapcsolatos cikkekkel gazdagítja a tartalmat, mellyel kiegészülve lapunk nem csak a villamosmérnököknek szolgál hasznos forrásként, de az elektronikai iparban tevékenykedő gazdasági szakembereknek is.

Elektronika Praktika

Elektronika Praktika

Az Elektronika Praktika sorozat egy gyakorlati szakkiadvány, amely azért lett létrehozva, hogy segítséget nyújtson azoknak a szakembereknek, akiknek a tevékenysége híradástechnikai és szórakoztatóelektronikai készülékek szervizelése. Kiadványunkat már 2 éve egy zárt rendszerben terjesztjük. Ez azt jelenti, hogy kimondottan csak megrendelés útján postai szolgáltatással lehet hozzájutni. Mivel gyakorlati kiadványról van szó, arra törekszünk, hogy konkrét javítási tippeket, megoldásokat mutassunk be, amit a mindennapi munkánkban tapasztalunk. Természetesen nem marad el azoknak a készülékeknek a bemutatása, amelyek hazánkban a leggyakrabban fordulnak elő a meghibásodás szempontjából. Ugyanakkor nagy hangsúlyt fektetünk az új technológiák és fejlesztések megismertetésére. Kérem, tekintsék meg kiadványok tartalom jegyzékeit!!

Magyar Elektronika

Magyar Elektronika

A lap nem szakad el - az alapítása óta változatlan - címének üzenetétől: a Magyar Elektronika magyar, mert a hazai piac és a hazai vállalkozások számára közvetít műszaki információkat, magyar nyelvű lap lévén a magyarországi és a határon túl élő magyar ajkú szakmai olvasók számára. Ha azonban összehasonlítjuk az elektronika szerepét a lap 1984-es alapításakor és ma, jelentős változást látunk. Az elektronika (az informatikához hasonlóan) önálló mérnöki tudományból - sőt, bizonyos régebbi vélekedések szerint művészetből - a gazdaság minden területét mélyen átszövő, nélkülözhetetlen segédtudománnyá vált. Tervezési és fejlesztési módszerei nagyban automatizálódtak - ma már tehát az elektronikát és informatikát tartalmazó termékeknek nem csak a gyártása, de a fejlesztése is ipari jellegű, egyre inkább technikai eszközökkel, gépekkel, szoftverekkel támogatott rutinfolyamattá vált. A tervezői kreativitás sokkal inkább az alkalmazások területén nyilvánul meg, mint korábban bármikor. Ennek megfelelően ma már nem elégedhetünk meg azzal, hogy az elektronikát és informatikát önmagában való értéknek tekintsük: ezek ma pontosan annyit érnek, amennyit az alkalmazásuk ad az emberi társadalomnak. Ez az oka annak, hogy a fő hangsúlyt ma elsősorban az alkalmazási kultúra területére helyezzük.

Magyar Elektrotechnikai Egyesület

Magyar Elektrotechnikai Egyesület

Az Egyesület hivatalos lapja, amelyet Zipernowsky Károly elnöksége alatt a Magyar Elektrotechnikai Egyesület alapított 1908-ban. Színvonalas cikkeivel, az egyesületi élet beszámolóival, a műszaki haladás híreivel folyamatosan tájékoztatja olvasóit a szakma helyzetéről. A lap 6000 példányban jelenik meg és eljut az egyesület minden tagjához, a szakmában kiemelkedő szerepet betöltő cégekhez, intézményekhez, egyetemi, főiskolai, szakközépiskolai oktatókhoz, hallgatókhoz. Elismertségét mi sem igazolja jobban, mint az, hogy a szakma hazai és külföldi kiválóságai szerzőként tisztelik meg a lap olvasóit.

Rádióvilág Kft.

Rádióvilág Kft.

Cégünk a Rádiótechnika és a Hobby Elektronika lapokat, a hazai műszaki kultúra legpatinásabb és legnagyobb példányszámú nyomtatott információközlőit gondozza, és olvasói szolgáltatásként kereskedelmi tevékenységet is folytat. Kiadványaink fókuszában a híradástechnika, az elektroakusztika, a műszer- és méréstechnika, az ipari, háztartási, gépjármű és szórakoztató elektronika, valamint az amatőr rádiózás áll. Határterületek: számítástechnika, informatika.

Villanyszerelők Lapja épületvillamossági szaklap

Villanyszerelők Lapja épületvillamossági szaklap

Magyarország piacvezető épületvillamossági szaklapja, amely a műszaki lapok tekintetében példa nélküli előfizetői adatbázisra támaszkodik immáron 10 éve! Célunk a stabilitás, a mindig színvonalas szakmai tartalom, az egyre szélesedő olvasóbázis, és a megbízható, ütemezett megjelenés. Ezek az ismérvek teszik ideális hirdetési platformmá és partnerré a megújult épületvillamossági szaklapot.

Tuti menü