Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Elektronikai cégek képes leírás - Elektronika.tlap.hu
részletek »

Elektronikai cégek - Elektronika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: elektronika.tlap.hu » Elektronikai cégek
Keresés
Találatok száma - 9 db
BDI Hungary Kft

BDI Hungary Kft

Üdvözöljük a BDI Hungary Kft. internetes oldalán. Célunk, hogy tájékoztassuk látogatóinkat, hogy milyen termékekkel és szolgáltatásokkal állunk vevőink rendelkezésére. A BDI Hungary csapágyak, lineáris egységek, mechanikus-, elektromos-, hidraulikus-, és pneumatikus erőátviteli elemek, ipari védőcsövek és szerelvények, anyagmozgatási termékek és rendszerek, PLC-k, valamint érzékelők és mérőeszközök hivatalos forgalmazója. A céget 1992-ben, Budapesten alapította 100 %-os tulajdonú leányvállalataként a Bearing Distributors Inc.

Elektronikai hulladék feldolgozása

Elektronikai hulladék feldolgozása

A Metalex2000 Kft Magyarországon egyedülálló technológiai háttérrel több éve végzi a különböző elektronikai hulladékok, kábelek, színesfémek begyűjtését, bontását, feldolgozását és újrahasznosítását. A feldolgozás környezetbarát szempontok szerint kialakított és szigorúan ellenőrzött rendszerben történik, a folyamat végén kinyert, újrafelhasználható anyagok értékesítése és a fel nem használható mellékanyagok kezelése pedig a jogszabályok szerinti rendnek megfelelően. Amennyiben az Ön vállalkozásának tevékenysége ilyen jellegű hulladékok keletkezésével, felhalmozódásával jár, forduljon hozzánk bizalommal!

Fürge-elekronika

Fürge-elekronika

Cégünk, a Fürge-elektronika BT 2002 tavaszán alakult, fő profilunk forgalomtechnikai vezérlő berendezések, létesítmények fejlesztése, gyártása, karbantartása. Rövid életutunk ellenére már számos referenciával rendelkezünk megrendelőink között

InduComp Kft.

InduComp Kft.

Cégünk egy magyar vállalkozás, amely vevőspecifikus induktív alkatrészek fejlesztésére és gyártására specializálódott. Termékeink minőségét állandó vevőink világszerte nagyra becsülik.Vevői igény szerint termékeinket UL és/vagy ENEC vizsgálati jellel ellátva fejlesztjük és gyártjuk le. A kiváló minőségű termékek előállítása mellett nagy hangsúlyt fektetünk jól működő vevő-szállítói kapcsolatok kialakítására is.

MEDICOR Elektronika Zrt.

MEDICOR Elektronika Zrt.

A Társaság összefogója a MEDICOR Csoportnak, amely az Európai Unió egyik nagy orvostechnikai eszközök-készülékek fejlesztője és gyártója. A MEDICOR Elektronika Zrt. Alapító és vezető tagja a Magyar Medikai Gyártók és Szolgáltatók Szakmai Szövetségének. A Részvénytársaság Közép-Európában kiemelkedő szerepet tölt be az újszülött-gyógyászati műszerek fejlesztésében, gyártásaiban, és az egész világon értékesíti azokat. Jelentős a Részvénytársaság forgalma - elsősorban Magyarországon - a HOME-gyógyászati termékekből is.

Nyomtatott áramkör beültetés

Nyomtatott áramkör beültetés

A Silveria Kft. egy bizonyítottan olyan cég, amely a kiváló minőséget folyamatosan mérsékelt áron nyújtja bármilyen NYÁK beültetési, vagy kábel konfekcionálási munka során. Végtermékszerelés, elektronikai eszközök összeszerelése, készülékházak gyártása tökéletes minőségben, flexibilisen a Silveriától. A termék gyártási folyamatának pontos megértése és analízise, valamint a lehetséges fejlesztési és költségcsökkentési pontok átfogó megbeszélése a kulcsa az Ön igényeinek legmagasabb szinten történő kiszolgálásának. Akár egy új terméket szeretne piacra dobni kisebb darabszámban, akár a nagy tömegű gyártásban érdekelt, a Silveria ugyanolyan professzionálisan és személyesen foglalkozik minden projekttel.

Urbán Elektronika KFT

Urbán Elektronika KFT

Cégünk megújult külsővel, két üzlettel várja ügyfeleinket egy helyen. A felső szaküzlet kiépítésével, esztétikai és minőségbeli javulásával barátságos környezetet biztosít a professzionális műszerek és egységcsomagok után érdeklődők számára. Alsó szaküzletünk műszer- és alkatrész önkiszolgáló böngészővé és raktárrá alakult át, ahol 'hobbi elektronika' hangulatban választhat a különböző elektronikai termékek közül.

Weidmueller Kft. - Elektronika

Weidmueller Kft. - Elektronika

Cégünk, a Weidmüller Kft. a németországi anyacég hivatalos magyarországi forgalmazója. Fő szakterületünk az ipari elektronikai eszközök forgalmazása. Termékeink világszerte elismertek, és prémium kategóriát képviselnek. Vevőinket minőségi megoldásokkal támogatjuk az ipari környezetben felmerülő energiával, jelekkel ás adatokkal kapcsolatos alkalmazások területén. Termékskálánk részét képezik az elektromos csatlakozástechnikai termékek és házak, elektronikai rendszerelemek, illetve új fejlesztésű szerszámaink. Piaci területünkhöz tartozó iparágak a gépgyártás, a folyamatirányítás, a közlekedésipar, a készülékgyártás és az energetika. Tekintse meg weblapunkat!

Z Elektronika Kft

Z Elektronika Kft

A Z Elektronika Kft. dinamikusan fejlődő elektronikai fejlesztő és gyártó cég. 1997 óta foglalkozunk elektronikai termékek gyártásával, az SMT-től a kézi összeszerelésen át a hullámforrasztásig. Munkatársaink jelentős, 5-10 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek ezeken a területeken.

Tuti menü