Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Biztonságtechnika képes leírás - Elektronika.tlap.hu
részletek »

Biztonságtechnika - Elektronika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: elektronika.tlap.hu » Biztonságtechnika
Keresés
Találatok száma - 14 db
Alarm & Automatic System Kft.

Alarm & Automatic System Kft.

Manapság az egyre romló közbiztonság miatt szeretteink és értékeink védelme egyre fontosabbá válik. A biztonságtechnika hatalmas fejlődésének köszönhetően ma már egy objektum elektronikus biztonsági rendszerrel történő védelme nem csak sokkal olcsóbb, mint az úgynevezett 'élő erős őrzés', de sokkal megbízhatóbb is. Ezekre a biztonságtechnika problémákra kínálunk többféle megoldást.

Erando Kft.

Erando Kft.

Cégünk fő célkitűzése, hogy magas színvonalú, megbízható szolgáltatást nyújtson a preventív védelem területén a tervezéstől a kivitelezésig. Az Erando Kft. által forgalomba hozott berendezésekből tervezett és megvalósított biztonsági rendszerek a legkorszerűbb termékekből kerülnek összeállításra, valamint magas szinten megfelelnek a vonatkozó előírásoknak és szabványoknak. Cégünk nagy hangsúlyt fektet az általa kínált termékek szerviz hátterére. Partnereink megelégedettségére biztosítjuk a csereszavatosságot és a hosszú távú karbantartás lehetőségét. A közvetlen beszállítói háttér biztosítja, hogy berendezéseinket hosszú, 2, 3 és 5 év garanciaidővel forgalmazzuk.

Indítás- és rablásgátló rendszer

Indítás- és rablásgátló rendszer

Az innovatív autóvédelmi megoldás gondoskodik arról, hogy autója kulcs nélkül nyitható legyen, de 30 másodpercen belül leáll, ha a programozott mobiltelefont nem érzékeli az autótérben. A lopásvédelem a Geoguard segítségével magas fokú biztonságot nyújt a felhasználó feltétlen kényelme mellett. Az egyedülálló autóriasztó három fajta funkcióval rendelkezik: lopás ?és rablásvédelem, igény szerint GPS-követés, valamint a mobil applikáció. Prémium autóvédelem igényes ügyfeleknek. Látogasson el honlapunkra további információért!

MASCO

MASCO

Cégünk a legnagyobb biztonságtechnikai és kapuautomatizálási nagykereskedés Magyarországon, mely itthon és a környező országokban 1992 óta látja el európai, ázsiai és amerikai biztonságtechnikai és kapuautomatizálási termékek képviseletét. A folyamatos dinamikus fejlődést cégünknek a vevőkkel való odaadó törődése és a bevezetett minőségbiztosítási rendszerek segítik, melyek piacvezetővé tették cégünket mindkét piaci területen.

Multi Alarm Zrt.

Multi Alarm Zrt.

A Multi Alarm Zrt.1991-ben alakult, és már a kezdetektől fogva élen járt a biztonságtechnikai igények magas színvonalú kiszolgálásában. A minőségi, és szakmai célok minden esetben megelőzték a közvetlen gazdasági érdekeket. A lakossági, üzleti, banki szféra szakmai elvárásainak figyelembevételével alakult ki az elektronikus vagyonvédelem minden területére kiterjedő magas szolgáltatási színvonal, technikai hátterünket, és kapacitásunkat is eszerint fejlesztettük. Tevékenységi körünkbe tartozik a távfelügyelet, és a hozzá szorosan kapcsolódó kivonuló szolgálat mellett a biztonságtechnikai rendszerek tervezése, telepítése, karbantartása, és javítása, valamint az eszközkereskedelem is.

Oktel Kft.

Oktel Kft.

Ha szeretné nagyobb biztonságban tudni családját, vagy éppen vállalkozását, illetve ha érdeklik a gyengeáramú hálózatok, az elektronikai rendszerek, technológiai újdonságok, akkor látogasson el honlapunkra! Cégünk többek közt analóg és IP kamerák, riasztóberendezések, tűzjelző és beléptető rendszerek, automata kapuk és sorompók, valamint hangosító rendszerek tervezésével, telepítésével és karbantartásával foglalkozik 23 éves tapasztalattal. Az általunk telepített rendszerek nem csupán Szekszárd környékén és Tolna megyében, hanem az egész ország területén megtalálhatóak.

Power Kft.

Power Kft.

Több mint egy évtizedes kivitelezői tapasztalattal nyitotta meg cégünk kereskedelmi üzletágát, mely jelenlegi fő tevékenységünk. 1997-től a Power Kft. folyamatosan leépítve korábbi kivitelezési tevékenységét, mára a Magyar biztonságtechnikai nagykereskedelmi piac egyik meghatározó cégévé alakult. Termékpalettánkon megtalálható az elektronikus vagyonvédelmi eszközök szinte teljes palettája. Számos világmárka disztribúcióját ellátva műszaki szaktanácsadással is foglalkozunk. Felkészült, nagy tapasztalattal rendelkező műszaki csoportunk rendszerek tervezésénél is segíti Ügyfeleink munkáját

Professzionális nyomkövető autójába

Professzionális nyomkövető autójába

A Company Guard professzionális eszközöket kínál flottakövetés és járműkövetés szolgáltatásához. Felhasználóbarát rendszerünk használata egyszerűen elsajátítható, használatával akár 20%-kal csökkenthető cége üzemanyagköltségei. Minden általunk kínált nyomkövető alkalmas a valós idejű helyzetmeghatározásra, valamint online vagy sms-ben riasztásokat küld Önnek a nem várt események bekövetkeztéről. A kedvező árú szolgáltatás megtérülését néhány perc alatt kiszámolhatja kalkulátorunk segítségével. Látogasson el weboldalunkra!

Sicher'98 Bt.

Sicher'98 Bt.

Cégünk vállalja a biztonságtechnika számos szakterületén jelentkező komplex feladatok megoldását. Elsősorban behatolásjelző-, CCTV-, beléptető-, tűzjelző- rendszerek, továbbá integrált épületfelügyeleti- és vagyonvédelmi rendszerek forgalmazásával, tervezésével, telepítésével, karbantartásával foglalkozunk. Napjainkban gyakorlatilag nélkülözhetetlenné - és az árszint folyamatos csökkenése mellett egyre inkább elérhetővé - váltak az élet- és vagyonbiztonságunkat elősegítő elektronikai rendszerek, berendezések. Cégünk a legjelentősebb külföldi gyártók magyarországi szerződéses partnere. Beszállító partnereink kiválasztásánál gondosan ügyelünk arra, hogy az általunk forgalmazott és felszerelt termékek ár/érték aránya a piaci elvárásoknak maradéktalanul megfeleljen, emellett kiemelten fontosnak tartjuk, hogy termékeink technikai minősége, megbízhatósága magas szintet képviseljen.

Hirdetés
Trióda Biztonságtechnika Kft

Trióda Biztonságtechnika Kft

5000 különböző biztonságtechnikai termék. Tevékenységünk lakásriasztók, behatolásjelzők, GSM/GPRS átjelzők, páncélszekrények, bankjegyvizsgálók, beléptetők, videó megfigyelő és jelfeldolgozó berendezések, kapuautomatizálási rendszerek, őrjárat-ellenőrző és áruvédelmi rendszerek, valamint gépjármű biztonságtechnikai eszközök, kaputelefonok, tűzjelző rendszerek, nővérhívó berendezések, ipari sorompók, vagyonvédelem, videotechnika, gépjárművédelem, kerítésvédelem, tápegységek,autóriasztók 48 órás akciók.

TT Biztonságtechnikai Kft.

TT Biztonságtechnikai Kft.

A TT Biztonságtechnikai Kft. 2007-ben kezdte meg működését Gyöngyösön. Fő tevékenységünk az elektronikus védelem, illetve video megfigyelő rendszerek kiépítése. Objektumok (pl. irodák, raktárak, családi házak, csarnokok, terminálok stb.) védelmének egyik leghatékonyabb módja az elektronikus riasztórendszer és videó megfigyelő rendszerek telepítése. Statisztikák igazolják, hogy az ilyen védelemmel ellátott helyeken a betörés valószínűsége jóval kisebb és az esetleges károk mértéke is csekélyebb, mint egy védelem nélküli objektum esetén. A TT Biztonságtechnikai Kft. vállalja előzetes felmérés után a komplex riasztórendszer megtervezését, kivitelezését. Ezen szolgáltatásunkat minden esetben a Megbízó egyedi igényeinek figyelme vételével végezzük, és szerződésben rögzített garanciát vállalunk az általunk végzett munkákra. Biztonságtechnikai rendszerek kiépítésére ingyenes helyszíni felmérés után tudunk árajánlatot adni.

Vági És Fiai Biztonságtechnikai KFT

Vági És Fiai Biztonságtechnikai KFT

Cégünk egy biztonságtechnikával foglalkozó családi vállalkozás. Szombathelyen és környékén működünk immár több mint 20 éve. Telepítünk riasztó, kamera, és tűzjelző rendszereket. Rendelkezünk tervezéshez szükséges jogosultságokkal is. A nem általunk épített tűzjelző berendezések általános karbantartását is vállaljuk egy előzetes állapotfelmérés után. Szolgáltatásunk még az informatikai hálózatok építése. Vezetékes és vezeték nélküli riasztóberendezéseket is ajánlunk az objektumtól és ügyfél kérésétől függően.

Vagyonsystem Kft

Vagyonsystem Kft

Minden embernek a legfontosabb az életében, hogy az otthonát biztonságban tudja. Dörzsölt tolvajok úgy hatolnak be biztonságosnak hitt otthonunkba, hogy sokszor még a szomszédok sem vesznek észre semmit. Egy hosszú hétvége, vagy egy nyaralás alatt teljesen kipakolhatják otthonát, bármennyire is komolynak gondolja a zárat, amelyre értékeit bízta. A távfelügyeleti rendszereket pont azért találták ki, hogy az otthon nyugalma mindig biztosítva legyen! Egy jól megválasztott riasztó rendszerrel, akár telefonos vezetéken, GSM rendszerrel, vagy rádiós átjátszással, ma már megfizethető áron az ön által kiválasztott igényeinek megfelelő távfelügyeleti állomásra bekötjük. A mindennapokban is szükség van a riasztó rendszerek védelmére, mert nem muszáj elmenni nyaralni, míg a boltba vagyunk vásárolni, vagy a munkahelyünkön, addig is történhetnek váratlan dolgok otthonunkban. Ünnepi bevásárlásoknál általános a tolvajoknál, hogy már a vásárlás helyétől követik a kiszemelt áldozatot, és bizony elég mellbevágó, ha a karácsonyfa alól lopják el az ajándékokat. Ezen kellemetlen események elleni védekezés egyik leghatékonyabb eszköze egy riasztó rendszer kiépítése.

Védje területét ipari sorompóval!

Védje területét ipari sorompóval!

Biztonság és elegancia! Telepítsen ipari sorompót a telephelyére, a cége parkolójába, vagy akár a telekhatárra is. A sorompó feltűnő és diszkrét eszköz minden olyan helyre, amelyet védeni szeretnénk a betolakodók elől, vagy ahol arra van szükség, hogy megállítsa az Önhöz érkezőket. Az általunk forgalmazott sorompók magas minőségűek, sokoldalúan használhatóak, ráadásul sorompó alkatrész készletünkből is folyamatosan rendelhet. Ha tartós és biztonságos megoldásra vágyik, keressen bennünket!Biztonsági sorompót keres? Forduljon hozzánk! Ipari sorompók, sorompó alkatrészek magas minőségben, akár raktárról! Védje telephelyét, szabályozza a forgalmat stílusosan, zökkenőmentesen a sorompók segítségével. Válasszon széles kínálatunkból és használja sorompóinkat hosszú évekig megelégedéssel!

Tuti menü