Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Automatizálás, vezérléstechnika képes leírás - Elektronika.tlap.hu
részletek »

Automatizálás, vezérléstechnika - Elektronika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: elektronika.tlap.hu » Automatizálás, vezérléstechnika
Keresés
Találatok száma - 19 db
Árnyékolók automatizálása

Árnyékolók automatizálása

Ma már fotelünkben ülve egy gombnyomással mozgathatjuk redőnyünket, szalagfüggönyünket, napellenzőnket. A legtöbb árnyékoló könnyűszerrel utólag is motorizálható. A hagyományos motoros működtetésű árnyékolókat pedig egyszerű kiegészíteni rádióvezérlésű egységekkel. Széles kínálatunkból az árnyékolónak megfelelően választhat többféle teljesítményű, mechanikus vagy elektronikus végállású, beépített rádióvevővel rendelkező csőmotorok közül. Épületek külső és belső árnyékolásában az árnyékolók automatizálásában segít Önnek a Szajkó Árnyékolástechnika. Szenteljen ránk egy kis időt. Látogasson el honlapunka, válasza ki az Ön számára leginkább megfelelő árnyékolót. Kérjen segítséget. Köszönjük

ASG Hajtómű Kft.

ASG Hajtómű Kft.

Az ASG Hajtómű Kft. 1996. óta foglalkozik ipari szerelvények automatizálásával. Elsősorban a különleges konstrukciók, speciális kivitelek tervezésére és kivitelezésére szakosodtunk. Termékkörünk jelentős részét képezik a robbanásveszélyes környezetben alkalmazható, ATEX tanúsítvánnyal rendelkező berendezések. Vállaljuk pillangószelepek, gömbcsapok, tolózárak és egyéb szerelvények automatizálását partnereink igényei szerint. Nagy gyakorlattal rendelkezünk komplett csővezetéki rendszerek automatizálásában. Megrendelőinknek magas műszaki színvonalú, megbízható termékeket kínálunk, melyekhez minden esetben biztosítjuk a garanciális szerviz szolgáltatást és a műszaki szaktanácsadást.

Contireg Mérnökiroda Kft.

Contireg Mérnökiroda Kft.

A Contireg Mérnökrida Kft. 1992-ben alakult. Az ipari automatizálás, a mérés- szabályozás és vezérléstechnika területén több évtizedes tapasztalatra alapozva teljesítjük megbízásainkat. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a felhasználói igényeket minden esetben az adott körülményekhez igazodó legmegfelelőbb műszaki színvonalon elégítsük ki. Az eltelt évek alatt cégünk családi vállalkozássá alakult át. Tevékenységeink közül a projektvezetést, tervezést, szoftverfejlesztést, gyártást, üzembe helyezést és szerelésvezetést helyeztük előtérbe és erősítettük meg. A fővállalkozási tevékenységhez kötődő összetett feladatokat a különböző szakági területeken működő megbízható partnereink közreműködésével oldjuk meg.

Controlsystem

Controlsystem

Sikeres működésünk alapját a pontosság, megbízhatóság, precizitás, és kollégáink magas szintű az információs technika mai és jövőbeni elvárásainak kielégítő ismeretére alapozzuk. A folyamatosan fejlődő ipar megköveteli a naprakész információk ismeretét, az új technikák dinamikus alkalmazását. Ezért cégünk folyamatos kapcsolatot tart fent a fejlesztőkkel, gyártókkal, innovatív cégekkel. 'Az idő pénz', így cégünk az ügyfelek megelégedésére a legrövidebb határidővel vállalja CNC szerszámgépek villamos felújítását, javítását, komplett folyamatirányító és megjelenítő rendszerek programozását, fejlesztését, felújítását. Cégünk fő tevékenységi köréhez tartozik CNC gépek teljes körű elektromos felújítása a villamos tervezéstől kezdve az elektromos szerelésen át az üzembe helyezésig. Magasan kvalifikált szakembereink mind az elméletben szerzett tudása mind az iparban szerzett több éves tapasztalata a garancia a problémák leghatékonyabb, leggyorsabb megoldására. Tervezésnél, fejlesztésnél a megrendelő igényeit messzemenően figyelembe véve ajánljuk a legkorszerűbb, nagy pontosságú vezérlőket, motorokat, villamos hajtásokat.

Csőmotor

Csőmotor

Többek között arra is talál választ oldalunkon, hogy milyen előnyei vannak az árnyékolástechnikában az automatizálásban. Nagyon sok területen használható a csőmotor technika. Részletes leírjuk a mechanikus, elektronikus, vezetékes és rádiós csőmotor működését és milyen terülten lehet használni. Miután mindent megtudott, mi hogyan működik és hol lehet használni rendelje meg a kiválasztott terméket. Amennyiben további kérdése van írjon nekünk és mi igyekszünk minden felmerülő kérdésre választ, megoldást találni.

Csőmotor és automatizálás

Csőmotor és automatizálás

Redőnyök és különböző árnyékolástechnikai termékek automatizálása, pl. redőnyök, napellenzők motorizálása vezetékes és vezeték nélküli, rádiós megoldásokkal. Külső tokos és beépített tokos redőnyök csőmotorral történő felszerelése, hogy Önnek többé ne kelljen bajlódnia árnyékolójával. Távirányítós és kapcsolós redőny mozgatás, vezetékes helyi és csoportos vezérlések kialakítása. Ha tehát a redőnyeinek tengelyébe lehetséges a redőnymotor beépítése, miért akarná továbbra is lábujjhegyen állva szabályozni a lakásba szűrődő fényt?!

Csőmotor tudnivalók

Csőmotor tudnivalók

Csőmotor amit tudni kell és a felszerelésről tudnivalók, információk. Vezetékes és vezeték nélküli, kapcsolós, rádiós csőmotorok, redőnymotorok, napellenző motorok külső és belső árnyékolókhoz. Mindez nem csak a kényelmi szempontoknak felel meg az Ön otthonában, de a biztonság érzetet is növeli, hiszen egy redőnymotorral és feltolásgátlóval felszerelt alumínium redőny, szinte felfeszíthetetlen! Oldalunkon a külső és belső árnyékolókról, illetve a hozzájuk használható vezérlésekről, motorokról informálódhat! Nem csak kényelem, komfort érzet, hanem biztonságos is!

Fayautomation

Fayautomation

Cégünk az ipari automatizálással foglakozik, fő profilunk a vezérléstechnika. Ön megálmodja a készterméket, mi pedig igyekszünk ahhoz gyártósort készíteni. Régi rendszerek felújítása, elavult technológiák modern, hatékony, gyors, rugalmas, gazdaságos, emberközeli technológiákkal való kiváltása. Törekedünk arra, hogy megbízónk igényeit maximálisan kielégítsük olyan rendszert adva át, ami könnyen kezelhető, megbízható, szervízelhető és karbantartható rendszer, hogy minél inkább lecsökkenjen a javítással, emberi hozzá nem értéssel - esetleges rosszindulat - miatt kieső munkaórák száma. Kereskedelmi részlegünkön, ami az automatizáláshoz szükséges (vezérléstechnika-PLC, HMI megjelenítők, frekvenciaváltók-, elektromos-, villamos egységek, motorok, hajtóművek) megtalálható.

Flexmont Szereléstechnikai és Automatizálási Kft

Flexmont Szereléstechnikai és Automatizálási Kft

A Flexmont Kft 1974 óta foglalkozik szerelés-automatizálással (szereléstechnikával, automatizálással), egyedi gépgyártással, célgép építéssel. A tevékenység alapját több nyugat-európai licenc megvásárlása képezte. A licencek tartalmazták ergonómiai munkahelyek, szállítórendszerek, szerelő kisgépek, vibrációs adagolók, manipulátorok, sajtolók, építőelemeinek gyártási forgalmazási jogát.

Hirdetés
Master Bt

Master Bt

A Master Bt. fő profilja a gyártásautomatizálás. Gyártósorok gépeinek, eszközeinek (szállítószalagok, megmunkáló-, feldolgozó gépek) vezérlésének tervezése és kivitelezése. A gépek vezérlésére az elektronika legkorszerűbb szabályzó elemeit használjuk. Az általunk szerelt berendezésekbe kizárólag elismert és magas műszaki színvonalú, az európai szabványoknak megfelelő termékeket építünk be. Kiemelkedően a Schneider Electric, Siemens, Omron, Rittal, Moeller, Wiedmüller, ABB termékeit használjuk.

Minczér Ipari Automatika Kft

Minczér Ipari Automatika Kft

Cégünk munkatársai több mint 10 éve foglalkoznak olyan ipari automatizálási megoldásokkal, amelyek professzionális szinten tudják biztosítani a különböző gyártási technológiák alapvető funkcióit és támogatását. Tapasztalatunk szerint sok olyan gyártási feladat és probléma igényel gyors és szakszerű automatizálási megoldást, amelyekre eddig még nem, vagy csak nehezen találtak megoldást. Itt lehet az Önök segítségére a Minczér Ipari Automatika Kft. Több éves szakmai tapasztalatunkra alapozva állunk szaktanácsadással is megrendelőink rendelkezésére, hogy a megfelelő előkészítést követően megalapozott műszaki ismeretek és információk birtokában hozhassanak döntést a fejlesztésekről, beruházásokról. Megoldásaink a legmodernebb technológiákat alkalmazva a legjobb gyártók termékeit felhasználva, és magasan képzett munkatársi csapattal állnak a rendelkezésükre.

Nodex Kft

Nodex Kft

Mai felgyorsult világunkban az ipar minden területén szükségessé vált az automatizálás. Cégünk fő profilja és célja ,hogy az automatizálás és vezérléstechnika területén átfogó ipari megoldásokat kínáljunk ügyfeleink számára, melyek magukba foglalják a tanácsadást, felmérést, tervezést, kivitelezést, üzembe helyezést, oktatást, felügyeletet és karbantartást is. Ezt különböző területeken szerzett nagy szakmai tapasztalatokkal rendelkező kollégáink biztosítják.

Omron

Omron

A vállalatot 1933-ban alapították és Yoshihito Yamada elnök által vezetett, Omron több mint 35.000 dolgozót foglalkoztat, és összesen 36 országban van jelen, azért hogy termékeket és szolgáltatásokat kínáljon ügyfelei számára olyan különböző területeken, mint az ipari automatizálás, ipari elektronikai alkatrészek és az egészségügy. A cég központja Japánban (Kyoto), Ázsiában (Szingapúr), Kínában (Hong Kong), Európában (Amszterdam) és USA-ban (Chicago) találhatóak. Az európai szervezet saját fejlesztési és gyártó létesítményekkel rendelkezik, valamint a helyi ügyfélszolgálatot biztosít az összes európai országban.

PLC system

PLC system

Komplett megoldást nyújtunk a probléma felmérésétől a tervezésen, kivitelezésen és üzembe helyezésen keresztül az üzemvitel során fellépett problémák megoldásáig. A legegyszerűbb relés vezérlésektől a korszerű PLC-SCADA rendszerekig vállaljuk projektek megvalósítását. Technológiai ismeretek birtokában -fa-, elektronikai- és élelmiszeripar- már a rendszer tervezés mérnöki tevékenysége során támogathatjuk a felhasználót.

Rojaflex motor

Rojaflex motor

A Rojaflex motorok kizárólagos forgalmazójaként termékeink között különböző árnyékolók, árnyékoló berendezések mozgatásához, motorizálásához szükséges motorokat, vezérléseket, redőny és motor tartozékokat, Rojaflex csőmotorokat talál. A Rojaflex vezérlések kimagasló minőséget képviselnek, így a legújabb technológia eszközei országos hálózatunk segítségével versenyképes áron megvásárolhatók. A Rojaflex motor német gyártója a motorokra 5 év, a vezérlésekre 2 év garanciát vállal. Használjon távirányítót redőnyeihez, napellenzőihez!

Silex Ipari Automatizálási Kft.

Silex Ipari Automatizálási Kft.

A cég fő tevékenysége általános ipari vezérlések (PLC), SCADA szoftverek, többtengelyes, nagy pontosságú mozgásszabályozó egységek, teljesítményelektronikai berendezések fejlesztése és gyártása, valamint kulcsrakész rendszerek, megoldások szállítása. Mivel a tevékenységünk elsősorban nagy értékű, hosszú időn át használt beruházási javak előállítására terjed ki (pl. gép és épület vezérlések), ezért cégünk üzleti filozófiájának alapja a végfelhasználókkal illetve a rendszer integráltorainkkal kialakított hosszú távú kapcsolat. A Silex Kft. egy dinamikusan fejlődő KKV, komoly ipari tapasztalattal rendelkező, magasan képzett szakemberekkel.

Soft-Tech EU

Soft-Tech EU

A Soft-Tech EU s.r.o. 2012 óta fejleszt egyedi rendszereket. Rendszereinket megbízható, költséghatékony és stabil alapokra építjük. Ipari automatizációs részlegünk a hardverfejlesztő részleggel szoros együttműködésben tervezi meg és kivitelezi megrendelőink igényeinek megfelelő folyamat, illetve termelésirányító, automatizációs rendszereit. A Poka-yoke elvek alapján készített egyedi eszközökkel felszerelt egyedi rendszereink az emberi hiba okozta problémákat minimálisra redukálják. Cégünk rendszereire garanciát vállal, igény esetén távfelügyeletet is biztosít.

Tuti menü