Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hangtechnika képes leírás - Elektronika.tlap.hu
részletek »

Hangtechnika - Elektronika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: elektronika.tlap.hu » Hangtechnika
Keresés
Találatok száma - 7 db
AUDMAX Hangtechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

AUDMAX Hangtechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Az AUDMAX Hangtechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2004 áprilisában alakult. Az alapításkor kiemelt szempont volt, hogy elsősorban olyan professzionális hangtechnikai gyártók termékeit forgalmazzuk, akik korábban nem voltak jelen a magyar piacon illetve nem jelentős piaci részesedéssel rendelkeztek. Ezt azért tartottuk fontosnak, mert alapvető célunk volt, hogy legyen időnk egy szakmai alapokon nyugvó kereskedelmi vállalkozást felépíteni.

Csöves erősítő az igényes hangzás kedvelőinek

Csöves erősítő az igényes hangzás kedvelőinek

Korszerűsítené a házimozi szettjét? Tanácstalan, hogy félvezetős vagy csöves erősítőt válasszon? Netán a fekvő és az álló hangfal között nehéz a döntés? Vagy audiophile lemezjátszót, HiFi hangfalat keres? Ez esetben a legjobb helyen jár, mert a csúcsminőségi műszaki berendezéseket forgalmazó Stream Audio Kft. kínálatában mindent megtalál, legyen az első osztályú hangsugárzó vagy kifogástalan házimozi erősítő, hangfal, projektor. Jöjjön el budapesti bemutatótermünkbe, és próbálja ki high-end készülékeinket!

Elektronikai alkatrészek

Elektronikai alkatrészek

Ha elektronikai alkatrészekre van szüksége, cégünknél a Blacktronicnál a legjobb helyen jár. Nálunk megvehet új autóhifijét, hangtechnikai eszközeit, fény- és diszkótechnikákat, hobby elektronikákat s szakképzett gárdával biztosított szervizünk is készséggel rendelkezésére áll. Néhány példa kínálatunk sokszínűségéből: erősítők, hangszórók, fejegységek, forrasztástechnikai eszközök és műszerek, effektlámpák, spotlámpák, stroboszkópok, tükörgömbök CD lejátszók, mikrofonok, keverőerősítők, csoportkábelek és LED-ek széles választékával várjuk. Keresse fel weboldalunkat további információkért és látogasson el váci üzletünkbe.

Fulltone Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság

Fulltone Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság

Üdvözöllek a Fulltone Hangtechnika Honlapján, Mózer László vagyok, a cég alapítója. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy ami a munkám az egyben a hobbim is. Zenész múlttal is rendelkezem több rock zenekarban zenéltem a 80-as 90-es években . Márkától és típustól függetlenül, lehetőség szerint eredeti gyári alkatrészek felhasználásával javítunk erősítőket, és hangszórókat ! Cégünk 1996 óta működik folyamatosan, tevékenysége közé tartozik a hangszerek és a hozzákapcsolódó termékek árusítása és szervizelése. Műhelyünk magas színvonalú technikai és minőségi műszerezettséggel rendelkezik ! Munkánk során egyre újabb és jobb anyagokat, eljárásokat alkalmazunk a mind tökéletesebb műszaki megoldások elérésére.

Hangtechnika Kft.

Hangtechnika Kft.

Hangtechnika Kft főtevékenysége különböző bel- és kültéri létesítmények hangrendszereinek tervezése és komplett kivitelezése. Több évtizedes munkánk során számtalan templom, iskola, művelődési központ, színház, sportlétesítmény, bevásárlóközpont, vendéglátó- és szabadidőközpont, irodaház, konferenciaterem hangrendszerét szállítottuk, szereltük, helyeztük üzembe mind belföldön, mind külföldön egyaránt. A létesítmények fixen telepített hangrendszerein kívül több tucat mobil hangrendszert is szállítottunk. Hangosítási munkáink közül kiemelkedik a máriapócsi pápalátogatás hangosítása. Termékválasztékunkban megbízható, ár-értékarányos felső középkategóriás termékek szerepelnek. A választékban megtalálhatóak a létesítmények 100 V-os PA berendezései, színpadi és DJ eszközök, látvány- és fénytechnikai elemek, mobil hangosítási berendezések, hívó- és utasító berendezések. Termékválasztékunkból komplett rendszerek alakíthatóak ki a mikrofonoktól a hangszórókig, a szükséges kiegészítőkkel és tartozékokkal együtt.

Nemes hangtechnika

Nemes hangtechnika

Soproni székhelyű vállalkozásunk 1999-ben alakult. A legkülönbözőbb jellegű rendezvényekre biztosítunk színpadtechnikai berendezéseket és egyéb kiegészítő szolgáltatásokat immár több mint 10 éve. Célunk a kezdetektől fogva az volt, hogy egy rendezvény komplett lebonyolítását meg tudjuk valósítani, a legkisebb fogadásoktól a legnagyobb fesztiválokig saját tulajdonban lévő eszközparkkal. A visszafordított tőke, a megrendelőink felé nyújtott korrekt kivitelezés, a lendületes csapat technikai hozzáértése meghozta a várt eredményt, de nincs megállás, a fejlesztések folyamatosak, megrendelőink teljes megelégedettségére.

Reflex Hangtecnikai GMK

Reflex Hangtecnikai GMK

Cégünket 1985-ben Reflex Hangtechnikai GMK néven, évtizedes hangtechnikai múlttal, a zene és az akusztika tudománya iránt elkötelezett magánszemélyek alapították. Megbízhatóságának, az élenjáró műszaki megoldások alkalmazásának, és nem utolsósorban a reális, értékarányos árnak köszönhetően a Reflex Kft. a hangtechnikai szolgáltatások területén az ország egyik jelentős vállalkozása lett. Fejlesztőinkre jellemző a rendszerszemlélet, az elektroakusztika újdonságainak azonnali alkalmazása, egyedi igényekre, egyedi megoldások kidolgozása. A lakberendező, formatervező és a gyártásért felelős munkatársaknak köszönhetően olyan, magas minőségű, dekoratív belsőépítészeti elemeket hozunk létre, amelyek akusztikai szempontból is tökéletesen funkcionálnak. A sokéves, az egész országban elismert szakmai tapasztalat ötvözve a széles és változatos termékskálával lehetővé teszi, hogy bármely hangtechnikai igényre megtaláljuk a legjobb megoldást.

Tuti menü